BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С едноминутно мълчание преди мача в Перник футболисти почетоха паметта на Димитър Контев, Светлозар Райков и Росен Русимов

Снимка: minyor-pernik.bg

Миньор обърна Локо (София) в контролна среща, играна при закрити врати в Перник.

Щабовете на двата клуба се разбраха за проверката, за да запълнят празнината от липсата на мачове, породена от отказването на два отбора от Втора лига и прекъсването на първенството, заради националните отбори.

Двубоят започна с минута мълчание в памет на напусналите ни наскоро Димитър Контев, Светлозар Райков и Росен Русимов.

След нулево първо полувреме Валентин Николов изведе „железничарите“ напред в 49-та минута. Полузащитникът намери топката с левия крак от границата на наказателното поле и простреля вратата на младия резервен вратар Константин Костадинов.

Перничани стигнаха до пълен обрат в последните 15 минути, когато получиха правото да изпълнят две дузпи.

В 75-та минута Иван Вълчанов бе фаулиран в пеналта, а Даниел Гогов бе точен от бялата точка. Няколко минути след това Владимир Стойков игра с ръка в наказателното поле и Радой Божилов се разписа за 2:1, оформяйки крайния резултат.

В редиците на Миньор след карантина се завърнаха Ивайло Вълчанов и Радой Божилов, а Янко Сандански пропусна мача, къй като трябваше да изпише първородната си дъщеря.

От ръководството на клуба честитят рожбата на семейството на Сандански, като и пожелават да расте здрава и щастлива, съобщават от официалния сайт на клуба minyor-pernik.com.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!