BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Треньорът на ФК Добруджа благодари на Миньор след мача в Перник

Благодарим на Миньор за разбирането и високата доза благородство“.

Така коментира главния мениджър и старши треньор на ФК Добруджа Светослав Петров постъпката на неговите колеги от Перник, които направиха жест и отложиха мача между двата тима, който се игра на Стадиона на мира и завърши с равен резултат 0:0.

Треньорът на Добруджа сподели и видео от гостуването им в Перник: https://youtu.be/5eRLxvyv5SQ

„Миньор е чест и слава! Можехме да сме като другите и да изиграем мача с Добруджа с ден по-рано. Да ги притиснем, да ги поставим в безизходица… Да не сме феърплей? Ние сме Миньор! Честта преди всичко!“,

написаха на страницата на Миньор Перник във фейсбук.

Припомняме, че мачът между двата отбора бе отложен с ден по-късно по молба на гостите. Причината бе, че в отбора на добричлии има заразени с коронавирус.

Очевидно от горчив опит миньорци знаят какво е отборна пандемия, когато малко преди старта на първенството имаше 13 заразени от пернишкия тим. Covid-19 бе регистриран сред пернишките футболисти именно когато те се подготвяха за големите мачове на лагер в Ковачевци.

ФК Добруджа показа добро отношение към Миньор и още преди мача в Перник. Можете да си припомните ТУК

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!