BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Утре се сбогуват с най-големия късметлия на Перник – Росен Джуджето

Утре, от  13:45ч. на пернишките гробища е насрочено погребението на най-известния тотомилионер от Перник Росен Русимов – Джуджето.

Както вече съобщихме, Росен Русимов е издъхнал в  съня си в дома му в кв. „Монте Карло“. Причината обаче не е коронавирус, споделят запознати. Не е ясно дали 55-годишният мъж е боледувал от нещо. „Боледуваше“ от чувство за хумор“, споделят приятели на Росен.

Перничани знаят Росен като сърцат човек, голям късметлия и благодетел. Той стана известен в цяла България, след като спечели от лотарията 5 милиона лева, не скри лицето си, а застана без притеснение пред камерата на ZaPernik.com.

Джуджето бе известен със своята щедрост и помагаше на закъсали приятели, но успя и да инвестира част от спечеленото в свой бизнес. Любител рибар, последно се занимаваше с развъждане на раци на язовир Бушляк.

Снимка: България Днес
От пернишкото заматресение ежегодно, Росен Русимов заедно със свои приятели правеше голям курбан в кв. „Монте Карло“, на който събираше стотици хора.  Миналата година Русимов ожени и сина си.

Снимка: Интернет

Много перничани помнят Джуджето не само като бохем, но и като благодетел. Русимов помагаше финансово на редица каузи, както и на  пернишкия футболен клуб „Миньор“.

Ето какво написаха от ръководството на клуба след вестта за кончината на Росен Русимов:

„Миньорци, за съжаление лошите новини ни връхлитат една след друга. Днес почина още един от спансорите на клуба ни Росен Русимов, който в най-трудните години за пернишкия футбол без да парадира подпомагаше Миньор.
Почивай в мир, приятелю!
ФК Миньор-Перник изказва най-искрени съболезвоавия на близките му!
Погребението ще се състои утре от 13,45 часа на централните пернишки гробища.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!