BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЧЕЗ Електо е един от най-големите лицензирани търговци на електроенергия на свободен пазар

Дружеството гарантира сигурни доставки на електроенергия в дългосрочен план, както на регулиран, така и на свободен пазар

От 1 октомври 2020 г. всички потребители на електроенергия за небитови нужди трябва да излязат на свободния пазар. Списък с клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД, за които се отнася законовото изискване, е публикуван на сайта на дружеството cez.bg.

ЧЕЗ Електро оказва съдействие на клиентите, на които предстои излизане на свободен пазар, чрез индивидуални консултации с търговските представители на дружеството. За запитване за оферта и подпомагане избора на доставчик съобразно нуждите и потреблението, постигане на оптимални условия за доставка, както и ценообразуване, съобразено с пазарните условия, на разположение на клиентите са и експертите на ЧЕЗ Електро в центровете за обслужване на клиенти, на информационна линия 0700 10 010, както и на [email protected]. Запитване за оферта може да се направи и на интернет адрес https://info.cez.bg/webint/app/om_popup.php.

ЧЕЗ Електро е един от най-големите лицензирани търговци на електроенергия на свободен пазар. Дружеството притежава 3 лицензии – за краен снабдител, търговец и доставчик от последна инстанция. Стопанските потребители имат възможност да упълномощят ЧЕЗ Електро за оформяне на всички необходими документи по процедурата за преминаване на свободния пазар.

ЧЕЗ Електро е единственият доставчик на електроенергия в България с 13-годишен опит за работа с голям брой клиенти и на регулиран, и на свободен пазар – над 2 милиона стопански и битови потребители. До момента дружеството е доставило 100 милиона мегаватчаса електроенергия на потребителите, използвайки техническия си, финансов и експертен капацитет за обслужване на значителен брой клиенти – сериозно предимство, което повечето фирми – търговци на електроенергия, нямат. 

„ЧЕЗ Електро България“ АД осигурява няколко изключителни ползи за клиентите, избрали дружеството за свой търговец на свободен пазар: възможност за стабилно и дългосрочно партньорство, конкурентни цени с възможност за индивидуално договаряне на условията на доставка, без допълнителни разходи за балансиране, безплатно изготвяне на прогнози, комплексно обслужване, в това число и комбиниран договор за доставка на електроенергия, разпределение и балансиране, комбинирана фактура, автоматизирани клиентски системи, осигуряващи бързо обслужване и точност при фактурирането, безплатна електронна фактура, дългогодишен опит на българския и международен пазар, финансова стабилност, гарантираща сигурността на доставките, изградена мрежа от Центрове за обслужване на клиенти, персонален онлайн архив на всички фактури, заплащане само на реално отчетена енергия – без междинни вноски, гъвкави условия за плащане, широк спектър от възможности за касово и безкасово плащане с над 6 200 места за плащане, денонощна телефонна линия 0700 10 010, сайт cez.bg, ФБ страница @cezelectrobg и електронно обслужване чрез  [email protected].

На корпоративния сайт в секция „Свободен пазар“ /https://www.cez.bg/bg/svoboden-pazar.html/ е публикувана информация, свързана със спецификата на либерализация на пазара на електроенергия и промените, свързани с нея. 

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!