BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЧЕЗ Електро осигурява оптимални цени за клиентите си с типови договори  

Новите ценови продукти са съобразени със спецификата на потребление и отговарят на изискванията на бизнеса за оптимизиране на разходите за електроенергия 

„ЧЕЗ Електро България“ АД публикува цените на електроенергията, приложими от 1 октомври 2020 г. за бизнес клиентите, които до 30 септември 2020 г. не са сключили договор с търговец за доставка на електроенергия на свободен пазар. 

Новите ценови продукти, разработени от дружеството, осигуряват справедлива цена за всеки стопански потребител. ЧЕЗ Универсал е предназначен за клиенти с еднотарифно отчитане. ЧЕЗ Баланс, ЧЕЗ Стандарт и ЧЕЗ Нощ+ са за клиенти с двойно и тройно тарифно мерене, в зависимост от потреблението им в различните часове на денонощието. Цените в различните видове продукти са съобразени със спецификата на потребление на съответния обект и отговарят на изискванията на бизнеса за оптимизиране на разходите за електроенергия. В цените е включена стойността на закупената на свободен пазар електроенергия, както и разходите за балансиране на потреблението на клиентите в стандартната балансираща група на ЧЕЗ Електро. 

Подробна информация за цените, определени в продуктите за клиенти с типови договори, е налична на корпоративната страница cez.bg, секция „Цени“, подсекция „За доставка по свободно договорени цени“.

От 1 октомври 2020 г., съгласно промените в Закона за енергетиката, всички потребители на електроенергия за небитови нужди излизат на свободния пазар. Списък с клиентите на „ЧЕЗ Електро България“ АД, за които се отнася законовото изискване, е публикуван на сайта на дружеството www.cez.bg. ЧЕЗ Електро оказва съдействие на клиентите, на които предстои излизане на свободен пазар, чрез индивидуални консултации с търговските представители на дружеството. За получаване на индивидуална оферта, съобразно нуждите и потреблението, на разположение на клиентите са и експертите на ЧЕЗ Електро в центровете за обслужване на клиенти, на информационна линия 0700 10 010, както и на [email protected] Запитване за оферта може да се направи и на интернет адрес https://info.cez.bg/webint/app/om_popup.php.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!