BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЧЕЗ стартира лятната стажанска програма за 2020 г.

Платените стажове в компанията осигуряват възможност за професионално ориентиране и развитие на младите хора

ЧЕЗ ще даде възможност на 70 студенти и ученици да придобият практически умения в реална работна среда, като се включат в лятната стажантска програма на дружествата на ЧЕЗ в България. Целта на програмата е да осигури възможности за професионално, личностно и кариерно ориентиране на младите хора чрез усвояване на практическата специфика и особености в дейността на компаниите от групата на ЧЕЗ в България. Най-голям брой младежи се ориентират за стаж  в дирекции „Експлоатация и поддържане“ и „Мерене и управление на данните“ в „ЧЕЗ Разпределение България“ АД. Срокът за кандидатстване е 22 юни. 

В стажантската програма могат да кандидатстват студенти от български и чуждестранни университети и ученици от XI и XII клас на професионални гимназии, изучаващи електротехнически или други, свързани с бизнеса на компанията, специалности. Традиционно стажанти на ЧЕЗ са студентите от „ЧЕЗ Академия“, както и финалистите от конкурса „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ за ученици и студенти. Различното тази година ще бъде, че някои от дейностите, инициативите и формите на обучение ще се проведат онлайн. На 18.06.2020 г. от 14.30 ч. до 16:30 ч. ще се организира онлайн среща с представители на ЧЕЗ и  студенти от Технически университет–София.

Платените летни стажове са една от инициативите на ЧЕЗ в подкрепа на професионалното образование и създаването на подготвени и мотивирани хора, които да намерят професионалната си реализация в българската електроенергетика. През 12-те години от съществуването ѝ, през стажантската програма на ЧЕЗ преминаха почти 900 участници, а над 200 намериха професионалната си реализация в дружествата на ЧЕЗ в България. Някои от тях вече заемат и ръководни позиции.

Допълнителна информация за стажантската програма и за инициативите на ЧЕЗ в подекрепа на професионалното образовавие може да се получи на и-мейл адрес [email protected], на сайта на ЧЕЗ – http://www.cez.bg/bg/karieri/stazhantska-programa.html, www.kadedrugade.com и във фейсбук-страницата „ЧЕЗ–Къде другаде?“ /https://www.facebook.com/kadedrugade/.

Хидравлични ремонти в Перник – 0884052132

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!