BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Викат на изслушване директора на Топрофикация в общинския съвет на Перник

За втори път викат директора на Топлофикация – Перник да бъде изслушан от общинския съвет на града. Предложението е направено от общинския съветник на ГЕРБ Цветана Пиралкова. В момента тече сесия, в която Спасов говори за готовността на дружеството преди старта на новия отоплителен сезон.

Целта е директорът на ТЕЦ-а Любомир Спасов да запознае съветниците с готовността на дружеството за топлоснабдяването през зимния сезон.

Цветана Пиралкова предложи участието на директора на Топлофикация-Перник на заседанията на местния парламент да бъде ежегодно, като по този начин ще се осигури прозрачност в декйността на това структороопределящо предприятие за град Перник.

Преди дни шефът на ТЕЦ-а бе привикан да обясни на общинските съветници за аварията в шламохранилището на кв. Калкас. Той обаче бе възпрепиятстван да приъсъства и изпрати свай представител.

Някои са по-напред: Абонирайте се за новините на „За Перник“ в Telegram.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!