BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вяра Церовска: Нищо не идва даром. Зад всяко нещо стои голям труд и на кметовете на населени места, и на целия отбор на ГЕРБ

 

img_0653

Росица Георгиева е кандидатът за кмет на село Студена от ПП ГЕРБ. Тя е млада, амбициозна и успяла жена. Хората я познават като добър човек, който отстоява принципите си и когато се захване с нещо, го върши до край. Това заяви кандидатът за кмет на община Перник Вяра Церовска в разговор с жителите на населеното място.

„Искаме да има деца на спортните площадки и детските кътове. Нищо не идва даром. Зад всяко нещо стои голям труд и на кметовете на населени места, и на целия наш отбор. Нека подкрепим Роси, която познавам добре и знам, че тя е млада, амбициозна и успяла жена. Хората я познават като добър човек, който отстоява принципите си и когато се захване с нещо, го върши до край“, отбеляза Вяра Церовска.

В предизборната си програма Росица Георгиева е включила най-важните проблеми, които касаят жителите на населеното място.  Тя казва, че не дава празни обещания, а говори за реални неща, които със сигурност ще се реализират с подкрепата и съдействието на Община Перник в лицето на г-жа Вяра Церовска.

„Убедена съм, че заедно с местните жители ще успеем да променим облика на нашето село. Всички знаем, че трябва да направи промени, сред тях са да  изградим спортна и детска площадка, които ще могат да се използват безплатно за спорт и забавления. Да се изгради добра връзка  и ангажираност с фирмите по кариерите. Разбира се, че трябва подобрим и състоянието на улиците, доколкото е възможно. Сред приоритети ми са и да довършим строителството на магерницата и  ремонта на църквата“, сподели Росица Георгиева.

Мотивацията ѝ да се включи в тази предизборна кампания като кандидат за кмет е желанието ѝ да види хората спокойни и сигурни в добра среда за живеене, а децата усмихнати и да има къде да играят и спортуват.

img_0655

rbt
rbt

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!