BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Драма при БСП: 6 жени се скубят за места в парламента от Перник

Женска листа регистрира БСП в Перник на предстоящите парламентарни избори, видя ZaPernik.com. Шест от осем места в листата са жени. Което значи интриги. Източниците на „ЗаПерник“ вече са заляти с първите компромати една срещу друга на жадните за власт комунистки. Но преди да проверим, не пускаме още нищо.

Голямата интрига на деня е отпадането на дъщерята на областния управител Симеон Василев – Галина. Тя беше наредена на последното унизително осмо място, но не е приела да участва в листа последна, при положение, че баща й е дайстващ областен управител. На последните избори, Галина беше на по-избираеми места.

Женски удари се готвят и по втората в БСП – Зорница Иванова. Тя била учителка в училище „Христо Ботев“ и единственото, което се чува за нея в момента в пернишката централа е: „Тая не може да говори„. Предстои да видим как ще се представи втората в листата.

Водач е близкия до Корнелия Нинова – Стоян Мирчев, известен със скъпоподстгриганата си брада, а трети е строителния бизнесмен от партията на Георги Първанов АБВ – Петър Първанов – Яхтата.

Ето цялата листа:

1. Стоян Мирчев
2. Зорница Иванова
3. Петър Първанов
4. Цветелина Людмилова
5. Валентина Андреева
6. Милена Иванова
7. Анна Славкова
8. Антония Гигова

ГЕРБ пък регистрираха листата си в Перник без особени изненади. Там водач е стария коцкар Кирил Ананиев. Вижте тук.

В Продължаваме промяната има драма. За водач в Перник е спуснат парашутистът-адвокат Никола Минчев, който се облажил с договор от Българската банка за развитие, веднага след като там почнали да командват Асен Василев и Кирил Петков. Вижте тук.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!