BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Иво Христов отвори очи

Иво Христов отвори очи и се събуди от комата, в която изпадна след най-тежката си операция. Момчето от Радомир бе оперирано от голям тумор в главата, който застрашаваше слуха и живота му.

След като за кратко излезе от реанимация, състоянието му се е влошило и Иво изпаднал в кома. 12 дни младият писател бе между живота и смъртта.

Добрата новина е, че Иво се събуди, но все още състоянието му е тежко, подават му допълнително кислород и го аспирират.

„В момента Иво е качен в отделението по неврохирургия, но състоянието му все още остава тежко, подава му се допълнително кислород и го аспирират на няколко часа заради запушването в белия дроб и последвалата пневмония. Предстои много дълго и трудно възстановяване, както и няколко седмици прекарани в болничната стая. Но най-важното е, че той се върна при нас.“, пишат близките на Ивчо от Радомир.

И допълват:

Тук е моментът да благодарим и на екипа от професионалисти в болница “Токуда”, който в продължение на толкова дни се бори за живота на Ивчо и продължава да е неотлъчно до него. Тези хора работят денонощно в името на това да върнат някой при близките му. Каквото и да кажем ще бъде малко.

Благодарим и на всички вас, които сте до семейството ни и продължавате да се молите за Ивчо. Вярваме, че цялата тази положителна енергия е от значение, достига до него и му помага. Ще ви държим в течение как върви възстановяването му.

Споделяме отново начините, по които можете да го подкрепите финансово, защото предвид дългия престой в болницата ще има нужда от вас:

– Като изпратите СМС с текст DMS IVCHO на номер 17 777 на цената на 1 лв.

– Чрез превод в дарителската му банкова сметка: POSTBANK BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов

– Чрез дарение в Pay Pal: [email protected] – Иво Христов

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!