BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Изборните страсти в Пернишко продължават – четири села избират кмет

Изборните страсти няма да стихнат в Пернишко. Припомняме, че на 23.06 ще се проведат частични местни избори за кметове на три пернишки села – Богданов дол, Люлин и Студена. Частичен вот ще има и за кметсткото място в радомирското село Прибой.

В тази връзка от Прокуратурата в Перник обявиха адрес и телефон за сигнали във връзка с нарушаване на изборния процес.

Ето какво съобщават от прокуратурата:

Районна прокуратура гр. Перник уведомява, че във връзка с провеждането на частични местни избори за кмет на кметство Богданов дол, за кмет на кметство Люлин, за кмет на кметство Студена, община Перник и за частични местни избори за кмет на кметство Прибой, община Радомир насрочени за 23.06.2024 г., гражданите и организациите могат да подават жалби и сигнали, свързани с изборния процес, на e-mail [email protected] и на място в деловодството на Районна прокуратура – Перник – тел. 076/64 70 94, както и в деловодствата на териториално отделение в гр. Радомир – тел. 0777/ 840 12.

Жалби и сигнали ще се приемат в деня преди изборите на 22.06.2024 г. от 08.30 часа до 18.00 часа, и в деня на изборите – от 07:00 часа до 1/ един/ час след обявяването от ЦИК на края на изборния ден.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!