BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Момичето-глас от Перник – Николета Станойкова пусна нова авторска песен

Момичето-глас от Перник Николета Станойкова-Ника се завърна в музикалното дерби с огнена песен. Новото и творение се казва Firе и е на английски език, разбра ZaPernik.com.

Песента е авторска – по текст на самата Николета Станойкова, а музиката и аранжимента са дело на Светослав Кепчелев, Михаил Илинов, Лазар Лазаров, продуцент е Светослав Кепчелев.

Парчето е записано в MIG7 Studio и излезе официално на 16-ти ноември. За момента Николета няма планове да направи клип на песента, но ако намери човек, с когото имат сходни виждания и идеи, не е изключено.

ZaPernik.com попита Николета Станойкова къде се изгуби и какво ново около нея. В момента перничанката работи в Швейцария във вариете и планува да остане до средата на Януари. Ето какво отговори още тя:

„Дадох си доста почивка и не бях активна в социалните мрежи, също така усетих, че е време да имам и нещо собствено. Идеята за песента дойде миналата година по същото време. Бях в Швейцария, където съм и в момента. Просто един ден, след работа започнаха да ми идват разни мелодии или части от текста. Беше доста късно. Записах всичко на телефона, в последствие започнах да работя по текста и през април я записахме с момчетата от Mig7 Studio. Малко се забавихме с обработката и аранжимента, но се радвам, че имаше време песента да отлежи, тъй като направихме леки промени преди да я пуснем официално.
А относно това за какво се пее, предпочитам да оставя слушателите да си я интерпретират по техен начин“, казва Станойкова.

Относно бъдещи проекти, тя е категорична, че със сигурност ще има и втора песен, „защото много ми хареса чувството да създавам, както и процеса на работа. А още повече обратната връзка от хората, които я харесват“, сподели Ника.

Точно шест години са се минали откакто момичето от Перник покори жури и публика в риалити формата „X- Factor“.

Николета Станойкова е един от най-силните гласове на Перник. Талантът и доби национална популярност, когато преди години се яви на сцената на „X- Factor“ и буквално отвя главите на журито с гласа си. А след това участва и в „Гласът на България“.

В момента младата перничанка продължава да се занимава с музика, като пее и в България, и в чужбина.

Чуйте новата песен на Николета Станойкова:

YouTube video

Каква беше Ника, припомнете си тук:

YouTube video

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!