BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Най-новото предизвикателство към младежите в Перник – видео конкурс на тема: “Следвай мечтите си без наркотици“

В последно време темата за наркотиците в Перник стана доста актуална. Наред с резонните заловени с дрога перничани и надрусани шофьори от статистиката на полицията, миналата седмица бе открита и цяла оранжерия за марихуана в халетата на града. 

В духа на темата от Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център към Община Перник предлагат ново, по-различноп редизвикателство към младите хора в града.

А именно –  конкурс за авторски видеоклип на тема “Следвай мечтите си без наркотици“. Целта на конкурса е да подкрепи и популяризира детското и ученическо творчество.

Право на участие имат всички ученици от учебните заведения на територията на Община Перник на възраст от 16 до 18 години.

Всички участници могат да участват с авторски видеоклип с продължителност до три минути. Заснетите материали да се изпращат най-късно до 31 май 2021 година с придружаваща информация – трите имена на втора, учебното заведение, адрес и телефон за връзка на е-mail [email protected] .

Резултатите ще бъдат обявени на 26 юни 2021 година.

С предметни награди ще бъдат отличени трите най-добри видеоклипа ,класирани от комисия.

С изпращането на своите творби , авторите се съгласяват с условията на конкурса и дават разрешение да бъдат публикуване.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!