BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Наталия Гуркова В ПЕРНИК на открито модно ревю край реката

В моден подиум ще се превърне пространството при бившето кино „Кракра“ от 17:30 ч. на 18.10 /сряда/. „Модна еуфория край реката“ ще завладее центъра на града с ревю на колекции есен-зима 23/24 на пернишки бутици.

Тя е по повод предстоящия на 19 октомври Ден на града и се организира от рекламно студио „Jully Express“ със съдействието на община Перник. През целия ден пък в НЧ „Зуница“ любителите на ръчно изработените аксесоари ще могат да се сдобият с уникално бижу от базара, организиран съвместно с едно от най-новите пернишки читалища.

По котешката пътека ще дефилират модели на агенция „Ивет Фешън“. Освен тоалети от пернишките бутици, ще бъдат показани авторските облекла на Виктория Янева и дизайнерските бижута на Милена Иванова.

Гост на събитието ще бъде дизайнерът Наталия Гуркова.

В празника на модата със своя колекция ще се включат и студентите от ЮЗУ „Неофит Рилски“ с ментор Мария Онтева. В събитието участие ще вземе и Вяра Бориславова,която се кандидатира за рекордите на Гинес за най-дългото дефиле ,състояло се миналия месец във Видин.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!