BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Наталия започна терапия: Моля ви, мили хора, не ме изоставяйте!

Младата майка Наталия Миткова вече е приета в клиника в Турция и започва химиотерапия за лечението си. Лекарите са дали надежда, че ще се оправи. Но не би могла с помощта на хората, тъй като сумата е твърде непосилна за нея.

Колко ще струва, какво има до момента по банковата сметка на Наталия, споделя тя самата в пост:

Здравейте мили приятели, близки и роднини! Искам да ви уведомя, че лечението ми в Турция вече стартира и преди да направя операция професора каза, че ще проведат 12 курса химеотерапия, като първата ще бъде утре. Сега ме подсилват, направиха кръвни тестове, изследват отново тумора ми с генетични анализи, скенер и ядрено магнитен резонанс. Всеки курс химеотерапия ще ни струва около 6000 евро без допълнителните изследвания, които се правят преди всяка вливка и без допълнителното лечение, което ще се налага за подсилване на организма, за да мога да издържа всички 12 химеотерапии. Или само химеотерапиите ще ни струват около 144 000 лв. В момента в дарителската сметка има 43 500 лв., от които са заплатени 5000 евро към болницата ( сега ще доплатим още, но чакаме фактурата) и 1250 евро за консултацията в Израел. Там има остатък около 31 000 лв. В личната ми сметка има 25 300 лв. Общо 56 300 лева Тази сума няма да стигне да покрием първото лечение, а лекарите тук ми дадоха надежда, моля ви добри хора не ме изоставяйте ще ми е нужна вашата подкрепа, за да успея да завърша лечението си! Ще ви информираме периодично за лечението и разходите по него.

Моля всеки, който има възможност нека ме подкрепи! Благодаря на всички за подкрепата от сърце! С Божията воля и с вашата помощ ще успя!

Лична банкова сметка:
BG86RZBB91551009834290
КBC банк
Наталия Миткова

https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-nataliya
Алианц Банк
BG46BUIN95611000705322
BUINBGSF
Фондация Павел Андреев
Дарение за Наталия

 

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!