BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Перничанка изнесе скандални твърдения за кмета на град Батановци Радослав Петров

Доброволецът от Перник Аделина Александрова, която се бори срещу популацията на бездомни кучета и им намира домове, изнесе скандална информация в социалната мрежа, касаеща кметът на град Батановци Радослав Петров. Самата тя определи поста си като „лека закачка“ към батановският кмет. 

Публикуваме думите на Аделина без редакторска намеса: 

„Настоящият пост е само лека закачка с кметът на град Батановци, известен с жестокостите си към бездомните животни.
Оттук започва войната.

Радослав Петров е направил предизборно обещание ако го изберат за кмет да няма улични кучета, което си е лично негов проблем.

1. Има сведения че Радослав Петров тормози абсолютно всеки който храни бездомни куче или коте, позволява си да снима хората докато ги хранят.
2. Радослав Петров си е наумил че ще прехвърли всички улични животни на град Батановци в малкия пернишки приют, което вече е факт-не мога да преброя кучетата които идват в приюта по сигнали за агресия, но като човек който познава тези кучета гарантирам че в тях няма такава.
3. Има сведения от град Батановци че кметът Радослав Петров уговаря бабите да си вадят фалшиви медицински свидетелства за ухапвания от бездомни кучета.
4. Хората се обаждат и разказват, че роднина на Радослав Петров кмета на град Батановци отглеждал бойни кучета в незаконно, за което кметът мълчи.
5. Лично съм намирала и прибирала и кастрирала безброй кучета от град Батановци, което не е било моя работа, правя го на доброволни начала.
6. Сигналите на кмет Радослав Петров са еднотипни към община Перник-в тях не се говори за кастрации, с лъжи и инсинуации мразещият уличните животни кмет Радослав Петров просто иска те да бъдат премахнати. И това се случва-обичани обгрижвани кротки животни попадат в боксовете в общински приют Перник без право на връщане, тоест те са обречени да стоят там до смъртта си.
7. Кметовете и кметските наместници са тези които трябва да ЗНАЯТ, спазват и прилагат действащите закони, което не се случва в Батановци.

Дотук с фалшивите сигнали от кмет Радослав Петров. Ще му бъде потърсена сметка,ще бъдат проверени медицинските свидетелства на уж ухапаните граждани в Батановци. Ще му бъде обяснено че има кой да свидетелства за въздушните пушки с които се стреля по животните, за осакатените животни с отрязани части от телата им в Батановци, ще бъде разпитан доколко са законни обектите, в които се отглеждат огромен брой едри породи с подозрения за бойни кучета в град Батановци.
Моля споделяйте.“

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!