BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пияните зад волана нямат брой

сн. monitor.bg
сн. monitor.bg

Пияните зад волана нямат брой. Не минава и ден, в който полицаите да не спипат водач, употребил алкохол. Не направиха изключение и изминалите дни.

Столичанин е управлявал автомобил пиян. Около 18, 10 ч. вчера, преди моста на река „Струма“ в община Радомир е проверен Рено „Талия“, шофиран от 49-годишен софиянец. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 78 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е започнато бързо производство.

Сръбски гражданин също е шофирал автомобил в нетрезво състояние. На 25 октомври около 23, 00 ч. в трънското село Забел е проверен лек автомобил Хюндай „Изо“, управляван от 31-годишен сръбски гражданин. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 73 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка. Привлечен е като обвиняем по чл. 343 „б“, ал. 1 от НК. Работата по образуваното бързо производство продължава съвместно с прокуратурата.

С 1, 43 промила алкохол е шофирал автомобила си марка Фолксваген „Голф“ 44-годишен жител на трънското село Туроковци. Той е проверен вчера, около 11, 30 ч. в крайграничния град. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и не е задържан по лекарска препоръка. Образувано е бързо производство.

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!