BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицаи иззеха близо 40 г марихуана от младежи в Перник

сн. novanews.bg
сн. novanews.bg

Близо 40 грама марихуана са иззети при няколко успешни акции на служители от Първо РУ – Перник. Задържани са 3 момичета и едно момче.

На 25 и 26 октомври криминалисти от Първо РУ провеждат специализирани полицейски операции, при които са открити и иззети общо около 40 грама марихуана. Органите на реда претърсват три момичета на централния градски площад в гр. Перник, като у две от тях намират и изземват полиетиленови пликчета, съдържащи суха зелена листна маса. Количеството на намерената марихуана е общо около 10 грама – по близо 5 грама във всяка от девойките. Тийнейджърките на 15, 16 и 18-годишна възраст са познати на органите на реда с наркотични вещества.

Проверен е и 17-годишен младеж на ул. „Охрид“ в областния град. В него са намерени малко над 14 грама марихуана. При претърсване на общи части на мазе на адреса на който живеел са открити още около 15 грама марихуана.

Четиримата са задържани за 24 ч. с полицейски мерки. Започнати са досъдебни производства и действията по разследванията продължават.

 

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!