BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Продължаваме Промяната на „Сурва“ в Перник

Продължаваме Промяната на „Сурва“ в Перник

Представители на ръководството на ПП Продължаваме Промяната, областни лидери, както и активисти на младата партия гостуваха днес в Перник и се потопиха наживо в магията на „Сурва“ – едно пътуване, което според техни признания няма да е последното. А фестивалът „Сурва“ е намерил в тяхно лице нови приятели и фенове.

Продължаваме Промяната

Водени от областния  координатор на партията в Перник Иван Павлов, в маскарадния празник се потопиха съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев, зам.-председателят на Парламента Никола Минчев, депутатът Бойко Рашков.

Познати лица, участвали в листите на партията от предишните избори, гости от Враца, Кюстендил, София. В групата беше и бившият  областен управител Кирил Стоев, д-р Людмил Матеев и още активисти на структурата в  Перник.

Продължаваме Промяната

Продължаваме Промяната

Десетки снимки за спомен бяха направени в Перник. Много хора и от Перник и гости на града спираха познатите лица и искаха снимки за спомен. Доста интересни разговори, които нямат нищо общо с празничната обстановка проведоха гостите с хората. Политикът е  политик, независимо дали е празник или делник. Затова и много от хората използваха минутите за снимка да изкажат някое и друго мнение за актуалната политическа обстановка или просто да си кажат болката.

Продължаваме Промяната

„Честит празник на перничани и на всички гости на града. Наистина има с какво да се гордеете. Много ми харесва, не съм бил досега на подобен фестивал. Но от това което видях със сигурност заслужава да го наричат маскарадната столица на Европа“ – сподели Асен Василев.

Продължаваме Промяната

Никола Минчев не скри, че е очарован от обстановката, от цялата празничност, от стотиците хора, излезли навън в студения ден. Пазейки традициите.

Продължаваме ПромянатаПродължаваме Промяната

Бойко Рашков също не отказа нито една снимка и не отказа нито един отговор на многото въпроси, които му задаваха хората.

„Перник ликува по Сурва. Това е нашият празник, който ни обединява, който носи толкова много настроение и усмивки. Перничани за пореден път показахме, че сме добри домакини и знаем как да посрещнем гостите си. И да ги накараме да се върнат отново“ – сподели областният координатор Иван Павлов.

Материалът Продължаваме Промяната на „Сурва“ в Перник е публикуван за пръв път на Новини за Перник и региона – Perniknews.com.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!