BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пускат 1000 души на Стадиона на Мира за дербито между Миньор и Струмска слава

Футболите стадиони отварят врати за фенове и публика, стана ясно от днешния брифинг на здравния министър Костадин Ангелов. Заповедтта важи от утре – 24 април.

Това означава, че пернишкото дерби между Миньор – Перник  и Струмска Слава – Радомир ще се играе с публика. Мачът е насрочен за тази неделя – 25-ти април от 14:00ч. на Стадиона на Мира.

При спазване на епидемологичните мерки на здравния министър, на стадиона ще бъдат пуснати около 1000 души с билети и около 300-400 души с абонаментни карти, съобщиха до ZaPernik.com от пернишкия клуб.

„В областта на спорта се допуска публика при заемане на 30% от местата, но не повече от 1000 души на сектор, спазване на физическа дистанция от най-малко метър и половина и носене на защитни маски за лице. Това е считано от 24-ти“, заяви Ангелов в съобщението си.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!