BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Радомирец с ТЕЛК : Кибиците от спешното в Перник се чудеха защо досега не съм умрял и им нарушавам спокойствието

До zaPernik.com пристигна писмо за лошо отношение на Бърза помощ към пациент. Боян Илиев от Радомир, който е асматик ни пише за кошмарна нощ, преживяна не само заради това, че му е призляло, но и за отношението на онези, чието призвание е да спасяват хора. 

Публикуваме писмото му дословно: 

„Добър ден бих искал да ви запозная със тежък и много неприятен случай на моето посещение в МБАЛ Р.Ангелова

Преди няколко дни в 3:30 нощес бях закаран от линейка в МБАЛ Р.Ангелова понеже се обадих на 112 за оплаквания за: Болка в областта на сърцето, болка в тила на главата, болка в ушите. Аз имам и Телк за астма.
Подаднах на крайно некомпетенти хора –кибици които се чудеха защо не съм умрял и защо им нарушавам спокойствието по това време.
Като редовен данъкоплатец не получих никаква адекватна помощ – а напротив дразги , обиди защо съм дошъл в 03:30 вечерта , как по това време ми е станало лошо и защо през деня не съм търсил личния лекар.
За капак на наглостта и простащината им – дадоха ми фалшифициран неверен лист за преглед а талона на спешна помощ покриха.
Това беше капака на безумието .
Подписвам се за думите си пред съда и където е необходимо.“
Боян Йорданов Илиев – град Радомир

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!