BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Рискови ситуации между улиците „Отец Паисий“, „Струма“ и „Кракра“: Шофьори навлизат в насрещното движение, а други се качват с колите на тротоарите, за да избегнат сблъсък

За сериозни предпоставки за пътнотранспортни произшествия в централната градска част алармира Денислав Захариев, председател на групата съветници от ПП ГЕРБ, научи ZaPernik.com.

В участъка, заключен между улиците „Отец Паисий“, „Струма“ и „Кракра“ беше въведена от скоро нова организация на движението. Повечето от улиците са с еднопосочен режим на движение, а водачите неглижират пътните знаци. Възникват рисковани ситуации, при които много шофьори навлизат в насрещното движение, а други се качват с колите на тротоарите, за да избегнат сблъсък.

С цел предотвратяване на пътни инциденти, Захариев предложи Община Перник да предприеме съответните действия, за да може за известно време в участъка да бъдат позиционирани екипи на „Пътна полиция“ и Общинския инспекторат, за да може движението да се регулира.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!