BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Румен Радев на сладкарница в Перник 

Президентът Румен Радев посети град Перник по време на предизборната си кампания. Използва Деня на града за своята визита. Посети паркинга на Община Перник и бе заведен посети сладкарница София пред сградата на Община Перник.

Бяха подбрани няколко човека – обкръжение, с които Радев да бъде заобиколен. Сред подбраните бяха:

Борецът Иво Ангелов –  първа писта, когато има височайш политик в града ни. Той се е научил еднакво добре да се раздава и пред ГЕРБ и пред БСП и пред всеки с власт. „Радваме Ви се господин Радев, заради кмета на Перник пък моето семейство избра да остане в България„, рецитира бореца Иво Ангелов.

Извикан извънредно да поздрави президента в Перник бе и актьора  Любомир Бъчваров. Той дойде от столицата скорострелно, но не яде пастичка в сладкарницата. Тръгна си, защото имал репетиция в София. Или поне така се е измъкнал от резила да бъде употребен предизборно.

Етнографът Цветана Манова е ясна. Тя тази година е избрана да стане почетен граджанин на Перник. Почетните граждани в Перник се използват главно с цел политическа реклама. Основната категория почетни граждани на Перник последно време  са точно такива – комунисти и спортисти.

Както е почетния гражданин – Василена – спротистка по източни бойни изкуства. Тя стана почетен гражданин на Перник, заедно с патриарх Неофит. Помните този абсурд по времето на кмета Вяра Церовска. Днес и Василена бе използвана за украса на предизборната кампания на Румен Радев в Перник.

Черешката на тортата е бившия футболист Велизар Димитров.

Идеята на мероприятието явно е била Румен Радев да бъде обграден от любимците на Перник.

Така премина посещението на президента Радев в Перник. Цените на тока, Ковид кризата, спряните ремонти в региона, най-вероятно Президента е предпочел да дискутира в сладкарничка с подбрани футболист, борец, пенсиониран музеен работник и актьор.

Така се правеше и преди 1989 година, така се прави и днес.

В другия край на центъра на улица Търговска Мая Манолова пък  пила кафе с новата си прическа, а водача на листата на ГЕРБ – стария коцкар Киро Ананиев пръскал сексапил сред бабите, които разхождат внучета из парка на Перник.

Честит празник, Перник!

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!