BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Станислав Владимиров: Гласувах за ускорено развитие на Перник

stanislav-vladimirov

„Тази предизборна кампания беше много позитивна. Станах свидетел на огромния заряд и енергия, която има сред перничани и желание Перник да тръгне по ускорен път на развитие. Всички ние искаме нашият град да се развива по-бързо, особено в икономически план, за да може Перник да стане икономически развит, уютен и зелен европейски град”. Това заяви кандидатът за кмет на община Перник Станислав Владимиров, след като гласува в СУРИЧЕ „Д-р Петър Берон“, съобщиха от пресцентъра на БСП.

„Гласувах за ускорено развитие на Перник, за да се подреди градът ни сред развитите европейски градове“, каза още кандидатът за кмет. Той коментира, че се радва, че до този момент избирателната активност е по-висока в сравнение с 2015 г., защото при местните избори има реална опасност от контролиран и корпоративен вот. „Само високата избирателна активност може да преодолее тази порочна практика, която се наблюдава в нашето общество, затова апелирам перничани да излязат да гласуват без страх“, каза още Станислав Владимиров.

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!