BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Станислав Владимиров с първа пресконференция след местния вот на първия тур

stanislav-vladimirov-angela-asenova-desislava-stoyanova

Благодаря на всички перничани, които излязоха и упражниха правото си на вот. Ние постигнахме добра активност в неделя, а това показва, че Перник е буден и има желание за промяна, че Перник иска да даде своя вот за едно по различно развитие на нашия град. Благодаря на всички които бяха до мен през този един месец и заедно направихме позитивна кампания без концерти, без излишни демонстрации. Кампания „на крак“, през която усетихме позитивно отношение и огромни очаквания към нас, за това, че можем да бъдем носители на едно различно развитие на нашия град“. Това каза на първата пресконференция след изборите миналата неделя кандидатът за кмет от БСП за България Станислав Владимиров.

Той коментира, че Перник има огромни възможности за развитие. „Ние сме в икономическия пръстен около София и инвестиционния интерес там. Малки общини в близост до София използват това и се развиват добре. В тази връзка има огромни възможности за Перник и аз, заедно с моя екип, ако получим вота в неделя с много бързи стъпки ще създадем условия за по-добра стопанска дейност, която ще даде по-добра възможност и перспектива пред Перник“, каза още Владимиров.

Той призова в неделя всички перничани отново да излязат и да гласуват, защото в Перник контролираният вот се е превърнал в практика. „Нека всички заедно да излезем и да гласуваме, за да променим нашия град и да дадем перспектива за по-бързо и ускорено развитие с бюлетина 56“, призова още Станислав Владимиров. Той подчерта, че ще разчита и на хората, които не са гласували миналата седмица и тези които са зачертали, че не подкрепят никого. „Това е протестен вот, който не бива да се пренебрегва. Ще търся подкрепата на всички, за да можем да дадем различна перспектива на нашия град. Призовавам хората, въпреки огромният натиск, какъвто ще има – да излязат и да гласуват, защото през цялата кампания търсих подкрепата само на перничани, не на различни бизнес субекти и структури. Направих го, защото когато имам тяхната подкрепа нещата се решават по-лесно“, каза още кандидат кметът.

 Само с гласуване по съвест и с отговорност можем да постигнем промяна и да бъде преодолян контролираният вот, обяви най-новият общински съветник в листата на БСП, адвокатът Анжела Асенова. Тя бе категорична, че идната неделя трябва да се гласува по съвест и собствена преценка. Асенова добави, че повече от всякога ни е необходимо да осъзнаем колко е важно по време на местни избори всеки да гласува и призова перничани да гласуват с № 56 в бюлетината за ускорено развитие на Перник и по-доброто му бъдеще. „Когато перничани гласуват на трети ноември, нека си отговорят дали има полза от средствата от всички завишени такси и завишени данъци, събрани от тях. Нека помислят, дали видяха през тези четири години своя град по –чист, дали видяха Перник по благоустроен, дали видяха неговите междублокови пространства по-зелени и дали видяха по-красиви и поддържани местата за обществено ползване“, каза още Анжела Асенова. Тя заяви, че ако Станислав Владимиров успее, всичко това ще бъде направено за перничани. „Разумни местни данъци и такси, срещу които перничани ще получават необходимото качество на услуги. Никак не е трудно, ако всяка мисъл и действие се ръководят от два принципа – да бъде спазен законът и всичко, което се прави да се прави, да бъде с необходимата нравственост и почтеност“, категорична бе Асенова.

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!