BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Цветанов приюти зетя в лукс апартамента си

сн. Ретро
сн. Ретро

Цветан Цветанов продължава да се радва на луксозен и спокоен живот, видяха фотографите на ПИК и „Ретро“. Детронираният втори в ГЕРБ е потънал в сладка семейна идилия в прословутия си луксозен апартамент в кооперацията на „Артекс“ в столичния квартал „Изток“.

Цветанов бе засечен да напуска входа на помпозната жилищна сграда в обедните часове на делничен и работен за всички ден. Той излезе с широка усмивка през стъклените врати на баровската резиденция в компанията на средната си дъщеря Василена, съпругата си Десислава, комшиите им Ваня и Николай Колеви, както и непознат в публичното пространство младеж. Единствено „Ретро“ успя да научи от сигурен източник, че момъкът всъщност е кандидат-зетят на Цветанов, в когото средната му щерка Василена от повече от половин година е влюбена. Очевидно Ростислав, както се казва момчето, се ползва както с ВИП асансьора на Цветанови, така и с одобрението на евроатлантика и жена му, след като е чест гост в скъпарското им жилище. На входа на кооперацията ученикът дори си размени няколко изречения с бъдещия си свекър, като успя да го разсмее и доказа, че отношенията им са повече от цъфтящи.

Ikr;urСлед като Ваня Колева, която е и кумица на Цветанови, докара баровския си автомобил от подземния паркинг, групата се раздели. Всъщност въпросната дама е бивш зам.-министър на спорта и изгоря със сладкия си пост, след като името ѝ лъсна в „Апартаментгейт“, когато се разбра, че тя също е взела жилище на по-ниска от пазарната цена и при съмнителни условия в блока на „Артекс“. При Ваня отпред в лъскавото ѝ возило седна Десислава Цветанова, а отзад – двамата им съпрузи. Семейните приятели се отправиха в неизвестна посока без дъщерята на бившия зам.-шеф на ГЕРБ и нейния любим. Младежите пък продължиха разходката си пеша.

Припомняме, че Василена и избраникът ѝ Ростислав учат в едно и също училище и именно там пламнали искрите между тях. Макар все още да е ученичка, очевидно Цветанов и съпругата му Деси имат доверие на дъщеря си, тъй като от фотосите ѝ в социалните мрежи се вижда, че тя често посещава нощни столични заведения, естествено, придружавана от своя приятел. Купонджийските моменти двамата обичат да запечатват със снимки, на които се прегръщат и целуват. Кака ѝ Гергана живее в Америка и работи като експерт в Световната банка, а по-малката ѝ сестричка София, която отсъстваше от семейната делнична разходка, е ученичка във втори клас.


Снимки: retro.bg

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!