BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Чисто нови мантинели монтираха на мястото на трагедията в река Струма

Чисто нови мантинели са вече монтирани на възловото място в пернишкия кв. „Варош“, където стана тежката катастрофа с фатален край в неделя сутринта.

Поставянето на съоръженията стана благодарение на бързата реакция и настояването на общинския съветник от ГЕРБ Александър Александров, който след инцидента отиде на място.

Той се запозна със ситуацията, разговаря с местните жители и направи обиколка по стръмните улици до река „Струма“, където падна колата и жена загуби живота си.

Заедно с жители от кв. „Варош“ успяхме да се преборим за монтирането на мантинелите в участъка на реката. По този начин районът е по-добре обезопасен и искрено се надявам да няма вече инциденти, които да грозят здравето и живота на хората“, сподели Александров . Той е категоричен обаче, че след като приключи монтажа на мантинелите лично ще провери качеството на изпълнението, както и ще следи за почистването и опесъчаването на рисковите улици в района.

Александров смята, че по този начин с малко средства ще бъдат предотвратени нови трагични случаи с коли и мотори, както и ще се подсигури спокойствието на хората, особено на тези, които живеят наблизо.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!