BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ПЕРНИШКА инвазия в ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ: След Васке и Марги, музикалната сцена щурмуват Антонио и Давид. ГЛЕДАМЕ на 13 октомври!

След Васке и Маргарита , още двама перничани щурмуват „Гласът на България” този сезон, видя zaPernik.com.

На 13 октомври – неделя в музикалното шоу, ще гледаме младият перничанин Антонио Симонов и брезнинчанинът Давид Миланов.

„Мнооого съм развълнуван да ви съобщя една супер новина!…… Влизам в тазгодишния сезон на Гласът на България. Качвам се на най-голямата сцена в България, за да разчупя себе си, да ви покажа и друга по-различна моя страна и разбира се в чест на моя БАЩА“ , написа Антонио Симеонов в профила си във Фейсбук.

Антонио е възпитаник на Националното музикално училище „Любомир Пипков“ гр. София, а в момента е певец в Dance Show Olimpiya-музикално-танцова програма. Перничани много добре го познават с участието си в много празнични програми не само по нашия край – предимно с изпълненията му с народна музика.

Давид Миланов пак е обещаваща млада звезда от град Брезник. В момента е ученик в СОУ „Васил Левски”. Toй е известен сред съучениците си с участието си в литературно-музикално студио “Меден глас” с ръководител Николина Байкова към средно училище “Васил Левски”. Неведнъж той е печелил награди и е затвърждавал доброто име на “Меден глас” на конкурси и фестивали.

Стискаме палци на двамата ни съграждани да преминат в следващия етап от състезанието!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!