BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Политически скандал в Перник! Представителят на Слави Трифонов и ИТН скочи на важно заседание! Петър Костадинов от ИТН настоява: ‘Не съм трети пол!’ – кой да предположи, че това е по-важно от политиката?

Представителят на партия „Има такъв народ“ в Перник Петър Костадинов се е притеснил да не му объркат пола , научи сайта „За Перник“.

По време на консултациите на партиите за определяне на състава на Районната избирателна комисия в Перник е станал скандал , в който е преправян протокола от заседанието , поради страх от грешно тълкование на пола на един от представителите на партиите – този на Петър Костадинов от „Има такъв народ“.

По време на консултациите за определяне състава на РИК Перник се е попълнил протокол от заседанието, който преди да бъде финално подписан от представителите на партиите, им се предоставя за да нанесат своите забележки. Протоколът е бил одобрен от почти всички представители на партии, само че представителя на ИТН Петър Костадинов е предявил поправка с репликата:

Дребна корекция правя. Гледам, че пред всички имена на участниците стои думата господин, пред името на Емил Костадинов от ГЕРБ – инженер, а пред моето и на колегата от Величие – нищо няма. Ние все пак не сме от третия пол. Нека и пред нашите имена пише господин, а аз също съм и инженер”, сопнал се Петър Костадинов.

Явно всичко останало е наред и от цялата политика , човека се е притеснил само за половото възприемане на личността му. Да не би някой като прочете името Петър Костадинов да го помисли за жена или нещо друго. Така ,че в края на този материал ще уточним,че човека е господин. Даже и инженер, като Емил Костадинов от ГЕРБ. Все още не знаем дали е и актьор или музикант, че е от шоуменската партия ИТН. Ама това не му е първата партия , така че може да е спортист – спринтьор от партия в партия или пък просто за човека е важно да го приемаме за мъж. След като другите му отличителни черти и самото име не са достатъчни, то нека отново и ние уточним – това е господин и инженер.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!