BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Арестуваха политик без маска в столицата

Докато лидерът на НФСБ Валери Симеонов обясняваше как ще поиска от ГЕРБ пълна карантина за 3 седмици, член на пловдивската организация на ВМРО показа за пореден път, че е на съвсем друго мнение.

Става дума за нашумелия бивш заместник кмет на Пловдив Александър Долев, който преди 2 дни бе арестуван в столичното метро, защото е без маска.

Днес обаче той решил да покаже, че е над болестта и закона, и отново се качил на подземната железница. Без предпазна маска се возил на няколко влака в компанията на още четирима нарушители на заповедта на здравния министър.

Накрая дал интервю, за да каже, че е доволен, че този път нямало реакция нито от служителите на метрополитена, нито от полицията.

Нещо повече – даже обвинява служителите на реда, че му нарушили правата.

Това е груб полицейски произвол, в понеделник ще си взема адвокат и завеждам дело за морални и материални щети„, заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Долев продължава да твърди, че постъпва така, защото не вярва в съществуването на коронавируса.

Изумително е, че този „отговорен“ човек дори е бил временно изпълняващ длъжността кмет на Пловдив.

<div id="statiq" data-size="300×250" data-fallback=" „>

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!