BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Броени дни до възраждането на лятното кино в Перник!

Вече седмица продължава ремонта на лятното кино в Перник,  за да може то отново да заработи. Съоръжението не е отваряно повече от 7 години.

Между редовете бяха прорастнали дървета и храсти, които са отрязани, събрани са и много битови отпадъци. Ще бъдат обновени седящите места, екранът ще бъде боядисан със специална боя.

Очаква се лятното кино в Перник да заработи отново в края на идната седмица.

Възстановяването на киното в Перник е съвместна инициатива между Община Перник и „Кинополис“. Фирмата, която обслужва и кино залите в изграждащия се в момента МОЛ в Перник бе по търсена от кметския екип, за да се обсъди възможността за съвместна работа.

„Кинополис“ ще осигури техниката, с която ще бъдат проектирани най-хитовете филми и премиери, които се пускат в кината у нас. Естествено на входа ще се провадат пуканки и безалкохолни напитки. Повече информация за програмата ще има в началото на новата седмица.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!