BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БСП Перник се регистрира за участие в местните избори

pic4358

Станислав Владимиров: Тръгваме към изборите с нагласа за победа в името на Перник и доброто му развитие

БСП – Перник се регистрира за участие в Местни избори 2019  в Общинската избирателна комисия /ОИК/. Документите на левицата бяха внесени от народния представител от ПГ на „БСП за България“ Станислав Владимиров, народния представител  инж. Любомир Бонев, председателя на ОблС на БСП Валентин Петков и председателя на ОбС на БСП Кирил Леонов. Заедно с тях в ОИК бяха и членове на общинското и областно ръководство на левицата.

„Тръгваме към изборите с убеждението, че можем да променим модела на управление в Перник. Перничани имат големи очаквания  за промяна и желание Перник да започне да се развива по-бързо, защото има всички дадености за ускорено развитие“, заяви след регистрацията Станислав Владимиров. Той добави, че на Перник му е нужна работеща икономика, спешни мерки за подобряване на качеството на въздуха, както и добра инфраструктура. Владимиров коментира, че сред основните приоритети на БСП в предстоящата кампания, освен икономиката и екологията ще бъдат развитието на общинското здравеопазване, подобряване на достъпността в града, развитието и подобряването на инфраструктурата. Социалистът каза още, че когато в общинския бюджет има повече приходи, всичко това е изпълнимо. “ Тръгваме към изборите с  оптимизъм и нагласа за победа, в името на Перник и за по-доброто му развитие“, заключи Станислав Владимиров.

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!