BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гала в ужас, Стефан се събра с бившата си

gala-stefan

Неочакван обрат във връзката на Гала и Стефан донесъл излишни нерви на тв водещата. Любимият ѝ се сдобрил с бившата си съпруга и майка на единствената му дъщеря след дългогодишна тежка война. За жалост на водещата на „На кафе“, двамата стопили ледовете и прекъснали мълчанието.
Поводът Росица и Стефан отново да седнат на маса като семейство станал рожденият ден на тяхната дъщеричка Никол.

Двамата се събрали да празнуват в шикозен ресторант и цяла вечер прекарали в бърборене на по чаша червено вино. Топлите им отношения разгневили ревнивата Гала, която навремето раздели Стефан с Росица. Заради авантюрата им бизнесменът изостави 3-месечната си дъщеричка и заживя с блондинката. Въпреки че към днешна дата бившата му жена Роси е успяла да продължи по своя път, има ново семейство и втори наследник, омерзението у нея останало.

Припомняме, че драматичната история на Стефан и законната му жена започва през 2005 г., когато те се запознават чрез тяхна обща приятелка. Още през 2006-а се ражда дъщеря им Никол, а по същото време Гала се намесва в живота им. Напористата тв водеща преминала всякакви граници и дори си позволявала да пише съобщения на Стефан посред нощ. Съпругата му се усъмнила, попитала го директно, но той отрекъл да се среща с друга.

Малко след това мъжът ѝ започнал да крие телефона си под дивана, ходел с него в банята, а накрая на месеца дошли разпечатките от мобилния оператор и Росица видяла, че разговорите на мъжа ѝ с любовницата му са почти денонощни. Разплакала се от унижението, но не знаела чий е номерът. След броени дни нейна приятелка – комшийка на Гала, случайно ѝ казала, че водещата има нов мъж, който непрекъснато ѝ гостува в семейното ѝ жилище с първия ѝ съпруг Косьо Будев. Оказало се, че това е Стефан, който в същото време лъжел жена си, че ходи по работа в провинцията.

„Нашето дете не спря Гала да развали семейството ни. Когато видях номера от телефонните разпечатки, реших да ѝ се обадя и да видя за какво става въпрос. На позвъняванията ми тя не отговори. Тогава ѝ изпратих съобщение, в което написах, че е съпругата на Стефан и попитах дали знае, че той има жена и дете“, разказва самата Росица.

Хапливата Гала обаче не ѝ остава длъжна и ѝ пише грозен есемес, който гласи: „Ти си злобна, саркастична и пошла. Замисли се защо твоят мъж е при мен, а не при теб“. 13 години след скандала двете дами все още изпитват нетърпимост една към друга, но поне дъщеричката на Стефан преживяла шока и вече приемала Гала за част от семейството./retro.bg

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!