BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Голямата любов на Станимир Гъмов вдигна сватба с друг

сн. ezine.bg
сн. ezine.bg

Голямата любов на Станимир Гъмов се омъжи за друг. Красивата Дея Андронова вдигна сватба с приятеля си неотдавна, което хич не се понрави на Гъмов, макар двамата да са разделени отдавна. Двамата уж останаха приятели, още са приятели и в социалните мрежи като той харесва всички нейни снимки. Но не и тези от сватбата й. Дея е единствената жена, за която Гъмов си е позволявал да говори публично. И е признавал колко е влюбен и щастлив с нея.

Запознават се в родния му град Стара Загора и актьорът веднага се влюбва. Самата Дея не е актриса, развива се в съвсем различна сфера. Той бил толкова влюбен, че си татуирал името й, а пред приятели разправял, че тя е голямата му любов.

Преди нея Гъмов е правил големи глупости заради жени. Като да готви пържени кюфтета и боб и да ги изпрати с такси до любимата си. След раздялата с Дея му приписваха връзка с бившата жена на Юлиян Вергов – Ирина Ялъмова и писателката Яна Борисова, но не е афиширал отношения с никоя от двете. Разделен е с майката на сина си Ани, с която били заедно 11 години. Гъмов не крие, че чувства силна вина за случилото се помежду им.

Днес са запазили добри отношения, чуват се редовно и си поделят грижите за сина си Иван. Детето вече е в осми клас и силно се увлича от актьорството. Дори се е снимал в сериал, когато е бил на 7. Момчето не нарича Гъмов тате, а брат. А актьорът му дава пълна свобода, тъй като самият е минал през куп житейски перипетии.

Продавал е на сергия на морето, за да се прехранва, бил е и общ работник на строеж. По 10 часа на ден – носене, стъргане, мъкнене, грундиране. Веднъж дори изсипах грунда върху себе си, без да искам“, споделя Гъмов, пише Галерия. В гилдията той е известен като голям хипохондрик. Преди време решил, че апендиксът му е възпален и ще гръмне.

Големият му порок са цигарите. Спирал съм ги веднъж, защото имах пневмоторакс и имах маркуч, който ми излизаше от дроба. Ако пушех, димът щеше да излиза през маркуча. После пак пропуших“, жалва се той. /hotarena.net

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!