BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дете на 3 години избяга от детска градина, прекоси опасно кръстовище и два квартала

Дете на 3 годинки избяга от детска градина в Перник. Малчуганът е бил в  детска градина номер 8 „Изворче“ в кв. Твърди ливади. Детето напуснало необезпокоявано двора на градина, минало през квартал Твърди ливади и стигнало до кв. Иван Пашов, разказват очевидци.

Детето дори е успяло да преодолее опасния натоварен трафик на кръстовището. Около Т Маркет граждани забелязали, че твърде малко дете се движи без придружител и го спрели.

По думите на персонала на градината, детото е избягало в момента, в който групата му се прибирала от игра в двора. Според директорката на детската градина детето е било палаво и непрекъснато говорело на майка си, че ще избяга от детската градина.

От персонала са изумени от гражданите, които вероятно са срещнали детето докато то е обикаляло кварталите, но никой не е реагирал, че то е само.

Ръководството на градината е уведомила институциите за инцидента.

Перничани са на мнение, че се допускат грешки, но подобна грешка е нодопустима. Още повече, че застрашава живота на детето.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!