BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Жител на Красава заловен пиян зад волана, перничанин на съд за шофиране в нетрезво състояние

 

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Жител на брезнишкото село Красава е задържан за шофиране на автомобил в нетрезво състояние. Това е станало снощи около 23, 30 ч., когато полицаи проверяват в селото лек автомобил „Фолксваген голф“, управляван от 42-годишен местен жител. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 82 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска мярка. Започнато е бързо производство.

Перничанин се изправя пред съда за шофиране на автомобил в нетрезво състояние. На 30 септември в гр. Радомир на ул. „Райко Даскалов“ е проверен лек автомобил „Ауди А3“, управляван от 27-годишен перничанин. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 2, 11 промила. Той отказва кръвна проба за химичен анализ. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!