BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Има ли нови смъртни случаи от коронавирус в Перник и колко са те?

До пощата на zaPernik.com пристигна писмо. То гласи следното:

В пернишката реанимация е починала 38 годишна жена, два дни вече няма резултат от тестовете. Много медицински персонал е контактувал с нея, защото е преведена от патологична бременност и до сега няма никакви адекватни мерки“.

Zapernik.com подчертава, че информацията все още не е потвърдена и се позоваваме единствено на съобщението пристигнало до нас. Не успяхме да се свържем с РЗИ, очакваме все пак тяхното становище. Ако перничани имат допълнителна информация, могат да ни пишат на страницата във Фейсбук или на мейл [email protected]

В същото време стана ясно, че 69-годишен мъж от Радомир, заразен с коронавирус също е починал. Човекът е бил с придружаващи заболявания. Лекувал се е в Белодробната болница, състоянието му рязко се е влошло и е довело до смърт.

Припомняме, че за днес заразените с коронавирус лица в пернишко са четирима. Три жени и един мъж. Мъжът е на 82 години и е хоспитализиран в болницата. Останалите са на домашно лечение у дома.

Все още няма официално съобщение от РЗИ Перник .

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!