BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кали чака четвърто дете от четвърти мъж

kali
Фолкпевицата Кали очаква четвърти наследникБебето  й е плод на любовта й с 4 години по-младия от нея Атанас, с когото
певицата има връзка около половин година. Аферата им стартирала дни след като се раздели с Влади – баща на третия й син.

Според думите на приятелка на Кали тя била заченала от новия си приятел и съвсем скоро семейството й ще се увеличи с още един член. Думите на нейната дружка се потвърждават и от факта, че Кали е спряла цигарите и алкохола, когато ходи на участия. Кали и Анастас заченали наследника си през лятото, когато се отдали един на друг. Кали изгонила големия си син от дома си, тъй като бил пълнолетен и трябвало да се оправя сам с живота. Другите си две деца пратила при бащите им за лятото.

Напоследък кариерата на Кали замира и тя е решила да хване и последния влак за зачеване и да върже още един богат мъж. Певицата може да е спокойна, че бащите на синовете й ще се погрижат за тях и ще им подсигурят бъдещето.

Певицата има трима синове от трима различни мъже. За първия не се знае почти нищо, вторият – Антон Краус, я гледаше като писано яйце, но тя реши да заживее със ски инструктора Владимир. Реши се и роди и от него и нещата изглеждаха повече от чудесни. Приятелка на фолкпевицата я издаде, че е бременна, пише show.blitz.bg./hotarena.net

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!