BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЛЮБОПИТНО: Изнасилиха с кухненски прибори „най-лошия педофил на Великобритания“, озлочестил 200 деца

Изнасилвач на дете с прозвището „най-лошият педофил на Великобритания“ е бил убит в затворническата си килия от друг затворник след „продължителна атака, целяща да го унижи“, пише bg-voice.

30-годишният Пол Фицджералд е обвинен за убийството на Ричард Хъкъл, 33-годишен, в HMP Full Sutton в Източен Йоркшир, Северна Англия, през октомври 2019 г. Хъкъл е намушкан, душен и насилван сексуално с кухненски прибори, стана ясно по време на съдебното изслушване.

Фицджералд отрича умишлено убийство, но признава, че е причинил смъртта на Хъкъл. Прокурорите твърдят, че той е нападнал жертвата си като „форма на наказание“ за престъпленията, които е извършила, и защото искал Хъкъл да „почувства това, което всички тези деца са усетили“.

Педофилът излежаваше 22 доживотни присъди за малтретиране на близо 200 деца от 2006 до 2014 г., докато преподавал английски в Малайзия. Той призна безпрецедентен брой престъпления, включително изнасилване на бебета, прохождащи деца и деца на възраст между шест месеца и 12 години и беше затворен за минимум 25 години през 2016 г.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!