BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

МЕБИО предлага стилна и издръжлива мека мебел с непреходен дизайн

mebio

В онлайн каталога на МЕБИО ще откриете огромно продуктово разнообразие от мебели за дома, офиса и градината. Тъй като работим с водещи местни и чуждестранни производители на мебели, целта ни е да предложим най-доброто от мебелния свят на нашите потребители.

 

Основната категория от нашия каталог обхваща различни по вид и предназначение продукти тип мека мебел. Всеки потребител има възможността да разгледа нашата палитра от различни модели, обособени в няколко подкатегории, като ъглови дивани, канапета, дивани, клик-клак дивани, кресла, табуретки, дивани, холни гарнитури и кухненски дивани. Предлаганите артикули от mebio.bg се отличават с първокласно качество, висока функционалност и изработка с внимание дори към най-малките детайли. Всеки продукт от категория мека мебел е изработен с мисъл за практичност и при желание на клиента може да бъде произведен по индивидуален проект, предоставен ни от клиента или по такъв, разработен директно от производителя.

 

Вярваме, че една от ключовите характеристики, с които нашата мека мебел се отличава, е дизайнът, изработен с идея за функционалност. Именно заради това голяма част от нашите мебели разполагат със скрити отделения тип ракла, където могат да се съхраняват различни вещи и принадлежности.  Други артикули пък могат да се трансформират в друга по тип мека мебел единствено чрез няколко лесни стъпки. Благодарение на тези си функции, потребителят ще може максимално да се възползва от наличното пространство в дома или офиса. Това е една от основните причини, поради които клиентите избират МЕБИО и нашите продукти.

mebio-header

Въпреки че сме в мебелния свят сравнително отскоро, нашата фирма е вече една от водещите онлайн платформи на пазара и все повече клиенти избират нас. Всеки един от продуктите, предлагащи се на платформата mebio.bg/мека-мебел, е изработен от най-добрите в бранша и е произведен по начин, който ще осигури оптимален комфорт и практичност. Друга причина, поради която все повече клиенти избират МЕБИО, е цената на продуктите. Тя е съобразена както с качеството на артикулите, така и с нагласите на клиента.

 

Понеже ние сме официален посредник между потребителя и фабриките, купувачът има възможността да подбере точните за него продукти, избирайки цвят, материал, дизайн,  размери или други функции.

 

Меката мебел, предлагана от МЕБИО, е стилна, с непреходен дизайн и се отличава с висока трайност и издръжливост. Това са част от качествата, които клиентът смята за ключови при избора на мебели от онлайн магазини.

 

В случай на възникнали въпроси относно даден модел диван или канапе, то потребителят може да се свърже с наш консултант, който е на разположение, да отговори на запитванията.

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!