BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Неуспял кандидат депутат от БСП оплю Станката и събра 1 лайк

Кандидатът за депутат от БСП от Перник, който така и не успя да стане депутат – Георги Чернев оплю червения кмет на Перник Станислав Владимиров. Това той направи ефектно – с клип в ю туб на фона на песента „Нас червеното знаме роди ни“, видя zaPernik.com.

Георги Чернев бе определен за втори в червената листа за пернишки регион, след водачът на листата Стоян Мирчев, който пък успя да влезе в новия парламент.

Във въпросния клип на червен фон се подчертават връзките на Владимиров с Бойко Борисов и че „атакувайки БСП в този момент, Станислав Владимиров защитава отиващия си Борисов“. Накрая в текста се казва: „Моделът Борисов си отива, а с него и неговите защитници!“

Клипът е качен от Георги Чернев с днешна дата – 10-ти април и вече има един лайк във видео канала си в Ю Туб.

Припомняме, че в последното си изказване по националната телевизия Станислав Владимиров каза, че най-правилният ход на Корнелия Нинова след краха на изборите е да си подаде оставката. Владимиров каза още, че БСП разчита на стари лозунги и клишета. Когато бе спрегнат от водещия за новия лидер на партията, Владимиров каза, че БСП не е готова за лидер като него и че е поел ангажимент към перничани да бъде техен кмет.

Не е проблемът това, че Станката, както е наричан кмета на Перник, е светец. Като всеки човек и той прави грешки. Проблемът е в това, че хората, които не го харесват и които считат себе си за интелигентни и ерудирани, дори и не могат да го критикуват мотивирано и обосновано.

Но какво можем да очакваме от хора, които лепят предизборните си плакати но стъклата на блоковете с лепило?…

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!