BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Перничанка го закъса с пишман майстори на бани: Взеха ми парите и оставиха разбита баня и пробити тръби

Перничанка го закъса с пишман майстори на бани. Историята, която Теменужка пожела да сподели с читателите на zaPernik.com е поредното доказателство, че евтиното излиза по-скъпо и че стане ли въпрос за ремонт, не бива да се предоверяваме. 

Ето какво ни написа Теменужка:

„Пазете се от този човек /С. Н./ и баща му /К. Н./! Изживяват се като майстори, без договори като обясняват, че са „честни“хора. Договорихме се да ми направят банята за 1900 лева. Разбиха я донякъде, без да свалят мазилката, която падаше от стените, и залепиха плочки по пода една нагоре, една надолу. ВиК, която мислех, че са направили, се оказа с пробити тръби и течове, умело замазани с теракол.

Дадох им 500 лв капаро и още 500, защото им влязох в положение – имали да плащат вода, която се натрупала от някакви течове 1000 лева за 2-3месеца и трябвало да внесат 300, за да я разсрочат. Имали и вноска в банката… Влязох им в положение и дадох още 500 като се предоверих.
Когато видях поразиите им, предложих да приключим взаимоотношения като изхвърлят поне натрупалия се боклук и да свалят мазилката, която трябваше да бъде свалена преди да залепят новите. Казаха, че ще ми върнат парите и си тръгнаха „обидени“. Извиках други хора, които като видяха пораженията, казаха, че не са виждали такова „изпълнение“.
Чаках цял месец да си получа парите, които им бях дала напред от човещина, но това не се случи. Отидох пред тях ма ул. „Пирдоп“ 131 да си поискам парите, но „мъжете“ се криеха, докато не чуха, че говоря със съседите. Тогава се показа възрастният“ майстор“ и ме изгони като ми викаше: „Марш! Да не съм те видел тука! „и буквално ми налетя да ме бие, но се усети, че може да го снимам. Добави, че пари от мен не е взимал! Явно парите няма да си получа, но се пазете от тях!
Пиша всичко това, за да ви предпазя от такива „майстори“ самодейци-мошеници! Работят без фирма и без договор!“, завършва разказа си Теменужка.

„Готови“ според тях за лепене стени.

Поставяне на сифон в плочка.
Хидравлични ремонти в Перник – 0884052132

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!