BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пернишките Тайгър Тийм ще тренират в луксозен комплекс на Банско

Тайгър Тийм отново организира тренировъчен лагер, съобщиха до zapernik.com от пернишкия клуб.

Пернишкия клуб Тайгър Тийм за втора поредна година е клубът , който организира собствен тренировъчен лагер.

Както знаем през изминалата година тигрите дебютираха в това начинание и отзивите бяха впечатляващи- доволни и усмихнати трениращи и родители. Тази година клубът се е погрижил за още по-добри условия за провеждане на предсезонната подготовка на своите възпитаници.

В продължение на една седмица от 27-ми Август до 3-ти Септември 50 спортисти ще бъдат тренирани и обгрижвани в град Банско в модерен хотелски комплекс. Подготвени са двуразови тренировки, хранителен режим за всички спортисти, голяма спортна зала с пълно оборудване за качествена подготовка, много усмивки и изненади за всички, каза треньорът на тигрите Кристиян Младенов.

От клуба изказват благодарност към всички , които продължават да бъдат съпричастни с развитието на отбора и доказването на Тайгър Тийм като един от стойностните клубове в страната.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!