BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

СКАНДАЛ! Измамна схема се върти на гърба на пернишката Фондация „Богданова и Данаилова“

„Името на нашата фондация „Богданова и Данаилова“ бе неправомерно използвано в измамна схема за бързи кредити. Днес с нас се свързаха вече пострадали хора. Абсолютно КАТЕГОРИЧНО ние нямаме нищо общо с това! За Бога! Тези, които ни следят знаят колко важни и стойностни са каузите ни“. 

Това съобщиха от  пернишката Фондация „Богданова и Данаилова“, които чрез кампании и организиране на различни проекти и мероприятия набират средства за лечението на болни деца от Перник и подпомагане на детското отделение на пернишката болница.

От Фондацията алармират до всички граждани да не се поддават на измамата и разкриват как се случва измамната схема:

Как става измамата и кои са те – прилагаме снимки. В общи линии:

1.Подавате документи за бърз кредит, защото имате нужда. Телефонът ви е вече на доста места.
2.Свързват се вас. (номерата ще видите в снимките). Предлагат ви супер неизгоден кредит, от който вие се отказвате.
3.Ето тук вече започват заплахите, прикрепени с публични документи от нашата фондация. Използването на нашето име. Ако не платите еди- каква си сума, ще дойде полиция, ще ви дадът на прокуратура. Тоест нещо като такса преглед и одобрение за кредит.

Доказателството е публикувано от нас платежно за дарение с видима сума. Така започват изнудванията. В платежното има публична имформация- дарителска сметка, едно от нашите имена, основание за дарение, дата, подпис и друга дарителска сметка към която е насочен преводът. )
4. Започват телефонни обаждания и крайни заплахи.

„Всичко свързано с фондация „Богданова и Данаилова“ е доброволен акт. Никога не сме принуждавали посредством сила или заплахи никого за нищо! Фондацията ни работи с добротата на хората, не от тяхното страдание. Работим с публични средства, за които постоянно даваме отчет. От които отчети именно измамната схема работи“, категорични са от Фондацията.

Сигналът за измамата вече е подаден в едно от Районите управления в град София.

Хидравлични ремонти в Перник – 0884052132

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!