BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

След статия в zaPernik.com: МВР Перник се самосезира и прибра изхвърлените талони в горичката над кв. Тева

След статията на zaPernik.com  за изхвърлени талони от шофьорски книжки на нерегламентирано сметище в горичката на квартал Тева, от полицията са се самосезирали мигновено. Веднага на следващия ден е направена проверка и полицаи са извършили оглед в района. 

Намерени и иззети са документи, за които предстои да бъде установено как са попаднали там. Започнато е разследване по чл. 319, ал. 1 от Наказателния кодекс. Действията се извършват под надзора на прокуратурата в Перник. Започнато е досъдебно производство, съобщиха от полицията.

Припомняме, че наш читател ни сигнализира за захвърлените документи в района над полигона на Тева, на разклона за езеро Урса. По документите, предимно стари шофьорски талони издадени от КАТ Перник ясно си личи имена, ЕГН-та и дори снимки на граждани.

Повече по темата вижте ТУК

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!