BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стоян Мирчев в Радомир: Заедно ще убедим хората, че БСП е носител на промяната към по-добър живот

„Всички ние заедно ще убедим хората, че БСП е носител на промяната към по-добър живот“. Това каза на среща със социалисти в Радомир водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ Стоян Мирчев. Той представи кандидатите на левицата за народни представители в област Перник. За да подкрепят листата, в Радомир дойдоха кмета на община Перник Станислав Владимиров и областнитя председател на БСП Валентин Петков.

„Наред с приоритетите, залегнали в платформата на БСП, се ангажирам да работя и за реализиране на обществен дебат за съдържанието на учебните програми и опитите за подмяна на българската история и култура. Сред приоритетите ми е и институционална подкрепа на усилията на семействата на страдащите от синдром на Даун за промяна в Наредбата за медицинската експертиза„, каза пред присъстващите кандидата за народен представител Евдокия Асенова, която беше и символичен домакин на срещата.

„Един от приоритетите в икономическата платформа на БСП, приложим в община Радомир е възраждането на българските села чрез подкрепа на земеделието и животновъдството, увеличаване на директните плащания на малките и средни земеделски стопани, стимулиране създаването на нови стопанства и развиване на неземеделски дейности и др“, обясни кандидата за депутат Иво Михайлов. „Радомир беше гордост на българското машиностроене, затова трябва да възродим икономиката в пернишкия регион и да създадем нови работни места“, допълни Георги Чернев. Председателят на МО в Перник Станислав Павлов сподели, че БСП е силна с разума на поколенията, с енергията на младите и със социалната отговорност на своите кадри.

Линк към официалния сайт на БСП: https://pernik.bsp.bg/news/view/19558-_stoyan_mirchev_v_radomir__zaedno_shte_ubedim_horata_che_bsp_e_nositel_na_promyanata_kym_podobyr_jivot.html

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!