BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стоян Мирчев: Ще разчитам на всички в листата, хората са готови и искат промяна

БСП регистрира листата си в Перник

„Искам да благодаря на хората, които са до мен и ще участваме заедно на тези парламентарни избори. Знам, че няма да бъде лесно, защото след 10 години управление, ГЕРБ като октопод са обсебили всички нива на държавната и изборна администрация, но съм убеден, че хората са готови и наистина искат промяна.“

Това каза при регистриране на листата на „БСП за България“ в Перник водачът на листата там Стоян Мирчев.
Според Мирчев промяната за Перник е започнала преди 2 години с избирането на кмет от БСП.

„Надявам е промяната да продължи и с нашата листа, която е съставена от хора, които са дълбоко свързани с областта и ще работят здраво за нея“, подчерта Мирчев. Той беше категоричен, че като водач на листата ще направи всичко по силите си БСП да постигне добри резултати и Перник да има повече представители в парламента.

Стоян Мирчев представи и останалите кандидати в листата на социалистите. Втори след него е Георги Чернев, създател на Пернишката Търговско-промишлена палата и добре познат в областта.

„Много съм щастлив, че трета в листата е колегата ми от 44-то Народно събрание Евдокия Асенова, която е дълбоко свързана с района и най вече с Радомир“, сподели Стоян Мирчев. Председателят на Младежкото обединение в Перник Станислав Павлов е на 4-то място, след това е председателят и общински съветник от Трън – доц. Ташко Минков.

„Благодаря, че са част от екипа на Иво Михайлов, който е експерт по финанси и банково дело, както и на Иван Димитров – доктор военна логистика от Военната академия “Г.С.Раковски, коментира Стоян Мирчев и допълни, че е приятно изненадан и от участието на председателят на МО в Брезник и IT специалист Василена Василева.

В заключение водачът на „БСП за България“ за 14-ти МИР изрази увереност, че с общи усилия и с помощта на местните структури в областта, ще бъдат постигнати добри резултати.

Линк към сайта на официалната страница на БСП

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!