BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Топ 5 на приключенските слот игри

Една от причините все повече почитатели да избирам слот машините като една от най-добрите опции за забавление е добре познатата възможност за инкасиране на по-сериозни печалби, както и прогресивни джакпоти. Това обаче е само една от страните на забавлението, след нея ще забележим, че присъстват и много други приятни бонуси. В какво се крие тайната им на успеха? Освен фактът, че не изискват стратегия и печалбите се разпределят на случаен принцип, включително и джакпотите. Най-важното обаче е, че през годините ще открием наличието на интересни и тематични заглавия, използващи приятни и логически издържани символи, а благодарение на по-цветните и красиви платформи, всеки един истински почитател ще открие достатъчно приятни и красиви възможности за забавление, особено след като повечето игри са и тематични. Ето защо насочваме вниманието си към 5 такива предложения, които ще пренесат всеки авантюрист в преследването на интересни съкровища:

  1. Ако сте обърнали внимание на онзи впечатляващ филм „300“, най-вероятно си спомняте, че Персия се опитваше да завладее Европа. Разбира се, ситуацията се промени с помощта на спартанците, но нека не забравяме, че в миналото, това е била една много могъща империя, използваща всички възможни ресурси на територията си. Не случайно и самият владетел се е самопроизвел в божество. Разбира се, днес това е само една красива легенда, но благодарение на играта „Treasures of Persia“, имаме възможност да се пренесем точно в тази епоха, да се срещаме с царе и принцеси, а всички по-специални символи са направени от злато. Точно така, благородният метал е един от най-ценните в тази игра, а по време на Персийската империя, той е бил в такива изобилия, че малцина са му обръщали толкова внимание. Останалите символи са като карти за игра, които също се отразяват на нашия краен резултат. Спартанците не са допуснати в тази игра. 
  2. Ако сте почитатели на Древен Египет и знаете, че това е империята, смятана от редица историци за люлката на цивилизацията, тогава много добре знаете, че именно заглавието „Treasures of Egypt“ ни подсказва, че тук няма да преследваме само едно съкровище. Повечето символи са комбинация от онази епоха, в която Амон Ра се е издигнал до божество и се смята за краля Слънце – неговият символ също присъства, а дори и да не сме почитатели на историята, винаги ще знаем, че съркофазите, златните скарабеи и останалите интересни символи могат да се отразят положително на нашата игра. Междувременно не трябва да забравяме, че покрай символите ще забележим и присъствието на свитъци – те са указания, най-вероятно, за други съкровища. Нека не забравяме, че тук липсват проклятията, в които вярват толкова много историци. 
  3. Едва ли има човек, който да не е чувал за мистичния град Ел Дорадо. Още с пристигането на колонизаторите в Южна Америка, някой разказва легендата за златен град, в който се спазва един особен ритуал – всяка година старейшината влиза в езеро близо до града, а неговите подчинени хвърлят златните си накити и прибори в него. Очевидно ритуалът се е спазвал много ревностно, защото на лунна светлина, цялото езеро ставало златно. Тази легенда е накарала мнозина да започнат да издирват този град. Сред тях е и Гонзо. Играта „Gonzo`s Quest“ ни позволява да търсим символите и следите на Ел Дорадо. Добрата новина е, че на нас не ни се налага да скитаме в джунглите на Южна Америка. Достатъчно е само да, знаем, че това е една от многото казино игри с 20 линии за успех, а още по-приятната новина е, че няма нищо общо със стандартните слот машини. Тук символите са каменни и се изливат на екрана, показвайки ни една от много красивите анимации, разчупващи много приятно обстановката. Ще трябва да ви разочароваме, истинският Гонзо не е успял да открие Ел Дорадо, впрочем никой не е успял, но пък в играта имаме шанс да открием правилната посока, а самият герой се отплаща много добре за помощта. 
  4. Китай е страна, която може да се похвали с невероятна история и култура, а в миналото трябва да знаем, че на територията са властвали някои от най-кръвожадните и свирепи владетели, които за нищо на света не са искали да се разделят с богатството си. Точно него ще търсим в играта „Red Temple“. Това предложение ни позволява не само да се радваме на някои по-интересни китайски символи, но също така да се срещнем с някои герои, да търсим дракони и още много други. И както се досещате, статуята на Буда може да има много ползотворен ефект върху играта. Останалите символи отново са от карти за игра. Самият храм ще ни пренесе в една култура на няколко хиляди години и ще пропуснем създаването на барута, но не и шансовете за инкасиране на по-сериозни печалби.
  5. Не всички игри са свързани с историята, някои просто ни позволяват едно по-приятно изживяване от приказките. Сигурно са ви чели приказката „Джак и бобеното зърно“, като именно тук можем да се разходим с Джак и да се изправим не срещу гиганта, а срещу възможността за печалби, точно в размерите на антигониста – гигантски. Самата игра ще ни позволи да се срещнем в Джак, да чакаме самите стъбла да пораснат достатъчно високо, а и символите са доста разчупени. Отново голяма част от тях са взети от селекцията на картите, но ще видим, че някои по-забавни са присъствието на коза – онази, която Джак продава, за да купи магическите бобчета. Очевидно същата не е особено очарована от идеята, но както знаем, всяко приключение идва с някакъв капитал.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!