BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Фен маската на футболен клуб Миньор – Перник се оказа само мостра

Като вече писахме, в социалната мрежа излезе призив към феновете на Миньор да не се правят на тарикати и да носят маски, като бе публикувана брандирана с логото на футболния клуб маска за лице. Това предизвика засилен интерес за закупуване на подобна маска, а перничани започнаха да питат откъде да си я вземат и колко струва.

Маската обаче се оказа само мостра, а целта на публикацията била да се проучи нагласата на потребителите и привържениците на жълто-черните към задължителните за обществените места предпазни маски.

От ръководството на клуба съобщиха пред тв Кракра, че всеки момент се очаква да дойде пратката с първите бройки предпазни маски. Те ще се предлагат в магазина и фен клуба. Все още не е ясно колко ще струват, но от клуба уверяват, че при върва възможност ще съобщят на феновете си допълнителна информация за чаканите артикули.

Припомняме, че първи фен маски пуснаха от волейболния клуб „Миньор – Перник“. Маските се продават на скромната цена от 5 лева, но идеята на клуба е събраните средства да отидат като дарение за пернишката болица.

Вижте още: „Местен общинар се маскира и брандира в пернишки спортен клуб“

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!