BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Четири къщи и една кола пламнаха в Пернишко

Снимка: Илюстративна

Пет пожара с материални загуби са гасени през почивните дни в региона от огнеборците на Перник.

Къща е горяла в с. Ковачевци. Сигнал за пожара е подаден на 09 април, около обяд. Два екипа от РСПБЗН – Радомир и участъка в Земен локализирали пламъците. Унищожени са дървена дограма и опушени стени. Причината е в процес на установяване.

Отново на 09 април, около 15, 25 ч. е пламнала къща в гр. Брезник. Причината е запален и оставен без наблюдение открит огън. Изгорели са домашно имущество и техника. Сградата като цяло е спасена от един екип на РСПБЗН – Брезник. Няма пострадали хора.

74-годишен мъж е пострадал при пожар в с. Мърчаево. На 09 април, около 20, 45 ч. е подаден сигнал на тел. 112 за горяща къща в с. Мърчаево. Три екипа огнеборци от РСПБЗН – Перник се отправили към местопроизшествието.

Въпреки усилията им, сградата е изгоряла напълно. При опит за гасене леко е пострадал собственика, 74-годишен мъж, но не се е наложила лекарска намеса. Причината е неправилно ползване на отоплителен уред.

Лек автомобил е изгорял в резултат на самозапалване. Инцидентът е станал на 10 април, малко преди 05, 00 ч. Колата марка „Дачия“ била на ул. „Палма“ в областния град. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

Мебели и техника са изгорели при пожар в къща. Огънят се разразил на 11 април през нощта, в радомирското с. Долни Раковец. Причината е строителна неизправност. Сградата е спасена и няма пострадали хора.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!